Make Up
Trendig make up, vardags-make up, foto-make up, fest-make up, bal- & brud-make up. Trolla bort den breda näsan eller dubbelhakan på bara någon minut. 500:-, brud 650:-

Ansiktsbehandling
Djupgående ansiktsbehandling som inledes med grundlig rengörning med Mene&Moy-cleanser, därefter appliceras en peelingsmask anpassad efter din hudtyp. Avslutningsvis får du en återuppbyggande och reparerande ansiktscreme med en skön och avslappnande ansiktsmassage. 650:-

Kemiska peelingar
Börjar med en grundlig rengöring av Ditt ansiktet. Sedan behandlas Du med en kemisk peeling som är anpassad till din hudtyp och beroende på vad Du vill reducera. Behandlingen avslutas med en avslappnande ansiktsmassage. Med kemisk peeling kan Du med ett effektivt sätt göra någonting åt:

Acnehy - Behandlingen gör att överskott av fett absorberas och har en reglerande funktion på fettproduktionen samtidigt som hudens textur förfinas.

Pigmentfläckar och pigmentojämnheter - Pigment som redan finns elimineras, samtidigt förhindras ytterligare bildning av pigment.

Åldrad hy - Cellnybildningen stimuleras och snabbar på nedbrytningen
av döda celler. Rynkor och smårynkor tas bort. Förfinar hudens struktur och ger hyn lyster, en synlig föryngring för Din hy.

Bästa effekten av kemisk peeling får Du med -

Efterbehandlingar med ”Mene & Moy system” produkter. Kan användas på hela kroppen t.ex vid acne på rygg eller pigmentfläckar på händer.
Från 995 :-


Återfuktande ansiktsbehandling
Inleds med rengörning, följs upp med utrensande peel-off mask.
Därefter behandlas du med serum och en avslappnande parafinmask som reparerar och återfuktar Din hud. Avslutnings vis får Du njuta av en skön ansiktsmassage.
750:-

Öronhåltagning
Görs med medicinsk plast, öronhåltagning med 0% nickel.
Per hål 120:-

Toothfairy
Temporärt tandsmycke. Fästs smärtfritt på tanden.
Från 350-550:-