2000 utbildade jag mig på scratch nails Stockholms nagelskola till nagelterapeut. Det omfattar Manikyr, Nagelförlängning med silke-, gele- och akrylmaterial, dekoration, Air Brusch samt anatiomi fysilogi och sjukdomslära.

2001 blev jag tillfrågad att utbilda mig till nagelinstruktrör för att kunna utbilda framtida nagelterapeuter på distans.

2002 utbildade jag mig även till make–up artist hos Trucco år, vilket innefattar Dag-, fest-, brud- samt fotomake-up.

2006 blev jag utbildad ögonfransförlängare.

Jobbar även med kemiska peelingar.

Jag uppdaterar mig regelbundet inom naglar, händer och fötter och förmedlar ut den informationen till kunder, färdigutbildade elever samt elever som är i utbildning.Jag är nu inne på mitt tredje år som frisörlärling.

2005 gick jag Truccos Make-Up artist utbildning.

2006 utbildade jag mig till ögonfransförlängare.

2007 utbildade jag mig till frisör på Björn Axens Akademi i Stockholm.Sedan år 2005 har jag varit utbildad nagelterapeut samt spa pedikyrist och arbetat med det på Hår och Naglar Spa.

2006 utbildade jag mig till ögonfransförlängare.Jag har över 20 års erfarenhet av friskvård, då jag bland annat jobbat som instruktör,gympa ledare, friskvårdskonsulent, föreläst om kost/motion/träning, alkohol och tobak.

Jag har gått många kurser inom hälsa och friskvård ex:
Konditionstestledare, Hälsonyckelledare, Ett flertal gymnastikledar utbildningar, Friskvård och hälsa, Styrketräningsinstruktör, Kostrådgivare, Tobak- och nikotinavvänjingsledare, Friskvårdsmassör, Inspirationsdagar för friskvårdsledare
.

2004 gick jag en ettårig Massageteapeut utbildning hos Svenskahälsoteamet.

2006 började jag hos Hår och Naglar Spa och arbetar med massagebehandlingar, chakrabalanseringar, kurser, föreläsningar och rådgivning.

2006 har jag också gått steg 1 och 2 i medalitet, intution, hypnos och drömmar samt chakraflöds massageutbildning.